maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sari Niirasen koulutusviikonloppu

Olipa taasen hieno koiraharrastus viikonloppu erinomaisessa seurassa ja suurimmat kiitokset kuuluvat  kouluttajalle sekä koulutusviikonlopun järjestäjille! Lauantaina oli vielä kohtuu keli, kun paksu harmaa pilviharso peitti taivaan, mutta sunnuntaina lämpöasteet nousivat sitten hellelukemiin.  Väpä koki ensimmäisen helteisen treenipäivän eläissään ja mielestäni hienosti siitä suoriutui-helle ei tuonut vireen laskua, mitä kovasti pelkäsin, koska kokemukset Alman kanssa tulivat mieleeni. Viikonlopun aikana keskityttii suurelta osin vireen nostattamiseen seuraamisessa. Myös noutoon, jääviin, hyppyyn  ja rauhavaiheisiin sain hyviä ohjeita. Kiitokset Sarille!!! Ohessa videota viikonlopusta.


Sari Niirasen koulutus 7.-8.7.2012

3 kommenttia:

 1. Moikka Minna!

  Tosi hienolta näyttää teidän treenaaminen ja todella hyvässä vaiheessa olette Väpä-poijjaan kanssa! Hienoa! :) Itse tässä vaan toivon, että päästään yli tottiksessa olevista omista ongelmistamme - toivottavasti uudet neuvot alkavat puremaan ja saadaan paketti paremmin kasaan. Mutta todella upeaa teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heidi!

   Kiitokset! Väpän kans ootellaan sitä vireen lisäystä tottisteluun, niin luulempa että niitä korjaamisen paikkoja sitä mukaan meillekin syntyy. Eläs yhtään vähättele teitikään tottistelua, siitä tulee vielä komiaa, kunhan ohjeitten mukaan etenette ja pienet virheet korjaatte :) Harmi, kun ei nähdä Anskun koulutuksessa, olis ollu kiva tavata....ja kahtotaan jos syysleirllä sitten :) Rapsutuksia Eranille!

   Poista
  2. Se voi toki olla kun virettä tulee lisää, niin saattaa pieniä korjaustarpeitakin ilmetä - tosin sä olet tehnyt noi pohjat niin hyvin, etten usko suurempia ongelmia teille tulevan! :) Meillä on noita ongelmia, mutta toivottavasti ne vähitellen saadaan kuntoon - asioita toki aina vähän mutkistaa kun Eran ei oikeastikaan ole helpoimmasta päästä, ihan mitä tulee kaikkiin arkisiinkin asioihin ja kaikki siellä olevatkin "ongelmat" heijastuu meidän yhteiseen tekemiseen valitettavasti. Toivon ja uskon kuitenkin, että se "yhteinen sävel" meidän olemiseen ja tekemiseen löytyy jossain vaiheessa eikä tarvitse enää vääntää :) Olisi ollut todella kiva nähdä siellä Anskun koulutuksessa, mutta eiköhän me viimeistään sitten syysleirillä taas tavata :)

   Poista