perjantai 21. syyskuuta 2012

Ja se seuraamisen paikka...

....se on liian takana!!! Luulis, että hiljalleen, kun viettiä tulee lisää, koira siirtyy seuraamispaikassa eteenpäin  ja pahimmassa tapauksessa se alkaa poikittamaan, että painamaan, mutta meillä on jostakin syystä kääntynyt tilanne päälaelleen-koira jää hiljalleen taaemmaksi ja taaemmaksi...mille tässä nyt alkaisi  ????Väpä pk tottis seuraaminen

4 kommenttia:

 1. Jullella samaa ongelmaa, olen fiksannut sitä palkan suunnalla ja kainalopalkan vähentämisellä. Sivulletulot (kiertää takaa) on vaihdettu vähän aikaa sitten lelusta namiin ja jumittaminen/liian taakse jääminen on vähentynyt huimasti.

  Koen itse, että tämä on "vain koulutusvaihe", josta päästään eteenpäin. Sama onkelma oli Ninjallakin joskus ja nykyisin se sitten jo edistääkin ajoittain. Sitä saa, mitä vahvistaa. :--)

  Hyvälle näyttää teidän meno, kuten aina. Treeni-iloa täältä Etelästä!

  VastaaPoista
 2. Hei Minna! Kiitokset kommentistasi! Voisin kokeilla tota namipalkkaa, kuulostaa ihan hyvältä. Palkka kainalosta ei ole Väpälle koskaan tullut ja nyt patukka on ollut jo hyvän aikaa rintataskussa. Palkkaustilanteessa heitän patukan vasemmalle, kello yhteentoista tai jopa välillä olen heittänyt sen suoraan eteeni. Imutusvaiheessa pidin koiran liiankin takana, koska ajattelin että tulee vireen myötä edemmäs....eli sanoit nappiin, sitä saa mitä tilaa ;))) Mutta kokeilempa sitä ruualla, nin kerron sitten miten kävi. Terveiset Eteläsuomeen ja onnittelut PK SM kisojen huikeasta menetyksestä!!!

  VastaaPoista
 3. ....erehdyksissä laitoin PK Sm tuloksesta onnittelut, kun piti onnitella rotumestaruus hopeasta!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Ja onnittele vain SM-suorituksesta, siellä sentään oli tottiksessa hyvä fiilis. :)

  Mutta piti vielä tarkentaa, että siis tuo rintataskupalkka vaan meillä pahensi asiaa. Kun palkka on "muualla kuin katsekontaktin linjalla" kyttäämistä ei ilmene. Palkan sijainnilla ei vastaavasti sivulletuloissa ollut merkitystä, joten apuna käytetään namia.

  VastaaPoista