lauantai 5. heinäkuuta 2014

HK 2

Väpä suoritti HAKU 2 kokeen pistein maasto 200, tottis 91,  Keski-Suomen Palveluskoirien järjestämässä kokeessa, Laukaan Koirakorvessa 8.6.2014. Tuomarina toimi Pekka Väisänen.


Tottiksen arvostelu:
Tottisosuudessa kokonaisuus on kunnossa, kuitenkin koko ajan tapahtuu joitakin pieniä asioita.

Vapaana seuraaminen: Tiivis, koira ei reagoi laukauksiin, käännökset voivat olla vieläkin tiiviimpiä, rytminvaihdokset kunnossa, henkilöryhmän aikana koiran paikka vaihtelee, istuminen nopea, liike erittäin hyvä.

Liikkeestä istuminen: Liike kokonaisuutena erittäin nopea, koira on erittäin varma ja rauhallinen, Liike erittäin hyvä.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo: Maahanmeno voisi olla vieläkin parempi, sivulle siirtymisen paikka vino. Liike on erittäin hyvä.

Kävelystä seisomaan jääminen; Liike muuten kunnossa, mutta kun ohjaaja lähestyy koiraa, niin koira istuu. Liike on hyvä.

Tasamaanouto; liike muutoin kunnossa, mutta luovutusvaiheessa koira voisi olla vieläkin lähempänä ohjaajaa, liike erittäin hyvä.

Hyppynouto; ei huomauttamista. Liike erittäin hyvä.

Estenouto; ei huomauttamista. Liike erittäin hyvä.

Eteen lähettäminen ja maahanmeno; Koira voisi edetä huomattavasti suorempaan ja se kiertää suojelupiilon. Ohjaajan toisen käskyn jälkeen menee maahan. Liike on tyydyttävä.

Paikallaolo ; Kun ohjaaja jättää koiran, koira on erittäin rauhaton, seuraa toisen koiran noutoliikkeitä ja haukahtaa muutaman kerran. Liike hyvä.

Tänään arvosana erittäin hyvä ja pisteet 91.
 
Linkki videoon Tottisosuus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti